Academie Voor Training en Organisatieontwikkeling

MAEK laat jouw organisatie excelleren

MAEK biedt Trainingen en Organisatieadvies op de thema’s Leiderschap, Teambuilding, Talent- & Persoonlijke ontwikkeling, Duurzame Inzetbaarheid, Strategy en Change.
High Impact trajecten met aantoonbaar resultaat!

Wij MAEKERS hebben ervaring met trainingen en organisatieadvies bij profit- en non profit organisaties zoals:

We leveren hoge kwaliteit. Onze programma’s worden gemiddeld met een 8+ beoordeeld door deelnemers en opdrachtgevers verwoorden de samenwerking met MAEK als boven verwachting en een partner die écht meedenkt in het organisatiebelang.

“MAEK is een flexibele en betrouwbare samenwerkingspartner. Wat we vooral waarderen in de samenwerking, is de manier waarop ze belangeloos meedenken in de totale opdracht waar MAEK-onderdeel van uitmaakt. Dus zonder er zelf beter van te worden denken ze proactief mee in het grotere geheel. Daarnaast ervaren we de MAEK-collega’s, zowel de trainers, projectleiders en ondersteuners als bijzonder vriendelijk.”

“MAEK maakt de verwachtingen helemaal waar. Ze werken snel, zijn flexibel en hebben in de voorbereiding ook tijd geïnvesteerd in het leren kennen van onze processen en medewerkers, zodat ze in staat zijn om echt aan te sluiten op onze organisatie doelen. De toepassing van de ROI Methodologie heeft ook zeker zijn toegevoegde waarde bewezen. En daarbij, de samenwerking verloopt zeer prettig!”

Why

Medewerkers, teams en organisaties sterker maeken. Waardoor jouw organisatie de lerende organisatie wordt waar iedereen wil werken.

Missie

Door middel van high impact trainingen en ontwikkel trajecten voor leiders, teams en medewerkers, versterken we het talent binnen organisaties. We maeken aantoonbaar wat het leerrendement en (organisatie-) resultaat is.

Kernwaarden

  • Moedig – We gaan buiten de gebaande paden

  • Ambitieus – We zijn ambitieus en leggen de lat hoog

  • Energie – We zorgen voor aanstekelijke energie

  • Kwaliteit – Wij bieden premium kwaliteit met ons zeer ervaren team.