Academie Voor Training en Organisatieontwikkeling

MAEK laat jouw organisatie excelleren

MAEK biedt Trainingen en Organisatieadvies op de thema’s Leiderschap, Teambuilding, Talent- & Persoonlijke ontwikkeling, Duurzame Inzetbaarheid, Strategy en Change.
High Impact trajecten met aantoonbaar resultaat!

Wij MAEKERS hebben ervaring met trainingen en organisatieadvies bij profit- en non profit organisaties zoals:

We leveren hoge kwaliteit. Onze programma’s worden gemiddeld met een 8+ beoordeeld door deelnemers en opdrachtgevers verwoorden de samenwerking met MAEK als boven verwachting en een partner die écht meedenkt in het organisatiebelang.

“MAEK is een flexibele en betrouwbare samenwerkingspartner. Wat we vooral waarderen in de samenwerking, is de manier waarop ze belangeloos meedenken in de totale opdracht waar MAEK-onderdeel van uitmaakt. Dus zonder er zelf beter van te worden denken ze proactief mee in het grotere geheel. Daarnaast ervaren we de MAEK-collega’s, zowel de trainers, projectleiders en ondersteuners als bijzonder vriendelijk.”

“MAEK maakt de verwachtingen helemaal waar. Ze werken snel, zijn flexibel en hebben in de voorbereiding ook tijd geïnvesteerd in het leren kennen van onze processen en medewerkers, zodat ze in staat zijn om echt aan te sluiten op onze organisatie doelen. De toepassing van de ROI Methodologie heeft ook zeker zijn toegevoegde waarde bewezen. En daarbij, de samenwerking verloopt zeer prettig!”

Why

Medewerkers, teams en organisaties sterker maeken. Waardoor jouw organisatie de lerende organisatie wordt waar iedereen wil werken.

Missie

Door middel van high impact trainingen en ontwikkel trajecten voor leiders, teams en medewerkers, versterken we het talent binnen organisaties. We maeken aantoonbaar wat het leerrendement en (organisatie-) resultaat is.

Kernwaarden

  • Moedig – We gaan buiten de gebaande paden

  • Ambitieus – We zijn ambitieus en leggen de lat hoog

  • Energie – We zorgen voor aanstekelijke energie

  • Kwaliteit – Wij bieden premium kwaliteit met ons zeer ervaren team.

MAEK Academie partner van JINC

JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Daarom helpt JINC jongeren van 8 tot en met 16 jaar die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt.

Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

MAEK Academie draagt sinds 2022 financieel bij om de JINC projecten mogelijk te maken en stelt medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, in de rol van trainer of coach. Wij krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in ons bedrijf. Zo versterken wij onze binding met de maatschappij en bieden deelnemende werknemers een inspirerende ervaring.