Talentontwikkeling benut het
volledige potentieel uit talent

“Your greatest talent is so much more powerful than your biggest fear”
Robin S. Sharma

Slim managen van schaars talent

Talentontwikkeling is niet alleen voor de happy few maar juist voor de hele organisatie. 

Het belangrijkste criterium van onze programma’s is dat talentvolle mensen werken aan zowel de ontwikkeling van hun talent als aan een organisatie opdracht. Hierdoor komen leren en presteren direct samen. Daarnaast worden onze programma’s geladen op de kernwaarden en value drivers van jouw organisatie.  

We bieden talentprogramma’s aan voor zowel nieuwe als ervaren medewerkers die een vervolgstap in hun talentontwikkeling willen maken.

ONZE PROGRAMMA AANPAK

MAEK BIEDT DRIE TYPEN PROGRAMMA’S VOOR TALENTONTWIKKELING. BEKIJK HIERONDER ONZE PROGRAMMA’S:

PROGRAMMA 1

TALENTONTWIKKELING

Talent development programma’s van MAEK zijn gericht op het binden & boeien van medewerkers die gemiddeld 5-10 jaar werkervaring hebben. Medewerkers ontdekken en erkennen waar hun talenten zitten en hoe ze deze talenten optimaal inzetten voor het resultaat van jouw organisatie.

Met onze bouwstenen stel jij jouw programma op maat samen.

PROGRAMMA BOUWSTENEN

  • TALENT DISCOVERY

  • TALENT USE

  • ACCELERATE YOUR TALENT

  • MULTIPLY YOUR TALENT

PROGRAMMA 2

TRAINEESHIP

Traineeship programma’s bieden talentvolle starters een vliegende start. Zaaien bij de start van een nieuw talent zorgt voor een goede oogst voor je organisatie.

MAEK ontwerpt high level traineeship programma’s op maat. We kennen deze doelgroep van jonge professionals heel goed. Daardoor begrijpen we wat wél en niet werkt in een traineeship. Hoe je uitdaagt, motiveert en vooral ook talent behoud in je organisatie.

PROGRAMMA 3

MILLENNIALS

Millennials vragen een hele andere aansturing dan via de traditionele leiderschapsvorm die we in veel organisaties nog kennen. Welke aanpak in coaching en ontwikkeling werkt bij deze nieuwe generatie?

Wanneer moet je gas bijgeven en wanneer juist afremmen? Wij bieden programma’s voor millennials evenals voor leidinggevenden van millennials om deze groep van young professionals langer bij je organisatie te houden. We kennen de doelgroep en weten wat wél en niet effectief is.

PROGRAMMA BOUWSTENEN

  • ONBOARDING MILLENNIALS

  • COACHING MILLENNIALS

  • DEVELOPING MILLENNIALS

  • MILLENNIALS / FUTURE LEADERS

Bekijk een voorbeeld van onze programma aanpak:

Op zoek naar een programma op maat voor jouw organisatie?

Bel of mail ons en je krijgt binnen 24 uur reactie.