Open Masterclass
Spat van je beeldscherm!

De beste versie van jezelf online

Communiceren doe je natuurlijk altijd. Maar online werkt communicatie nèt even iets anders. Iedereen is gefocust op het kleine beeld dat ze van je zien: je gezicht, achtergrond, kleding, de manier waarop je zit en kijkt; alles wordt uitvergroot. En veel mensen zijn zich niet helemaal bewust van hoe ze overkomen én wat het effect van jouw beeld op de ander is. Na deze masterclass ben je je ervan bewust hoe je online overkomt, maar kun je ook het optimale beeld van jezelf laten zien. Immers: hoe effectiever jouw beeld is, hoe makkelijker je je op afstand kunt verbinden met de ander en hoe groter de kans dat je je gespreksdoel behaalt.

In de masterclass krijg je algemene tips over praktische aspecten als lichtinval, achtergrond en kleding (passend bij verschillende soorten gesprekken). Daarnaast krijg je (respectvolle) persoonlijke feedback: inzicht in jouw lichaamstaal in combinatie met jouw achtergrond, beeld en kleding.

Een ander belangrijk onderwerp is online communicatie. Je eigen houding bijvoorbeeld, maar ook hoe je impactvol kunt communiceren. Hoe kom je duidelijk en geïnteresseerd over? Want online moet je daar harder voor werken. Hoe krijg je anderen gemotiveerd om actief mee te doen? Hoe hou je de ander(en) erbij? Hoe hou je contact? We vragen je van tevoren ook een korte intake in te vullen, zodat we ons ook kunnen richten op jouw persoonlijke vraagstukken.

Dit alles gaan we op de MAEK-manier doen: positief, met respect voor elkaar én een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Na deze masterclass spat je van je beeldscherm!

Thema’s die aan bod komen tijdens de Masterclass:

  • Je leert hoe je online van het beeldscherm spat en een goede eerste indruk maakt.
  • Je wordt je ervan bewust hoe je online overkomt en hoe je je op afstand kunt verbinden met de ander.
  • Je leert hoe je impactvol kunt communiceren.

Praktische informatie

De Masterclass vindt virtueel plaats op:

  • 3 juni 2021 van 10.00 – 12.00u » VOL «

De Masterclass vindt plaats via het beveiligde online videoprogramma Zoom.

Voorafgaand ontvang je een digitale intake om zo het programma optimaal aan te laten sluiten op jouw vraagstukken.

Na afloop ontvang je de hand-outs en checklists van de Masterclass. Hiermee heb je een handig naslagwerk voor het toepassen van al het geleerde in de praktijk.

Inschrijven
De Masterclass is gratis voor HR professionals.