Online Masterclass
Het rendement van leertrajecten aantonen

“Wat levert deze training op voor onze organisatie?” Een terechte vraag die door veel directies gesteld wordt.

Immers, waarom zou je investeren in trainingen als het niet helder is òf en in welke mate ze bijdragen aan de doelen van je team of organisatie?

Vaak worden trainingen geëvalueerd op deelnemerstevredenheid of op basis van evaluatievragen als ‘hoe was de trainer’ en ‘wat heb je geleerd’.

Maar hoe laat je nu zien wat de training daadwerkelijk heeft opgeleverd in termen van prestatieverbetering en wat dit oplevert voor de organisatie?

Dit is wat je leert tijdens deze Masterclass, zodat je kunt laten zien dat leren geen kostenpost is, maar een investering met aantoonbaar resultaat.

Als één van de weinigen in Nederland hebben we binnen MAEK de certificering van de Internationale ROI Methodologie™ van Jack Philips.

Deze methodologie stelt ons in staat om op valide wijze de impact van leer- en ontwikkeltrajecten in kaart te brengen en te kwantificeren, zelf op het niveau van ROI – Return on Investment.

Tijdens deze masterclass leer je:

  • Hoe je inzichtelijk maakt wat een leertraject oplevert voor je organisatie.

  • Hoe je leertrajecten nog sterker verbindt aan de (organisatie) doelen.

  • De vijf niveaus van evalueren en meten, gebaseerd op de Internationale ROI Methodologie™ van Jack Philips.

Praktische informatie

De masterclass vindt online plaats via het beveiligde videoprogramma Zoom.

Datum en tijd:

  • Vrijdag 18 oktober 2024, 10:00-11:30 uur

Voorafgaand ontvang je een digitale intake om zo het programma optimaal aan te laten sluiten op jouw vraagstukken.

Na afloop ontvang je de hand-outs en checklists van de Masterclass. Hiermee heb je een handig naslagwerk voor het toepassen van al het geleerde in de praktijk.

Inschrijven
Deze Masterclass is exclusief voor leidinggevenden en HR/ L&D Professionals (niet voor zzp’ers). Per organisatie is er ruimte voor max. 2 deelnemers.

    Door hieronder op inschrijven te klikken, geef je toestemming aan MAEK Academie om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien (zie ook ons Privacybeleid).