Online Masterclass
High Performance Teams

Benut jouw teampotentieel

Goed teamwork bepaalt het succes van je organisatie. Zeker door de afname van hiërarchische structuren, waardoor er nog meer verantwoordelijkheid bij teams ligt. Ze zijn dé schakel tussen organisatiedoel en medewerkers. Maar hoe word je een succesvol team?

De teamontwikkeling aanpak voor meer resultaat en werkplezier

Tijdens de masterclass laten we je zien hoe je je team ontwikkelt tot een high performing team. De succesfactor is de juiste verbinding tussen de harde en de zachte kant van teamontwikkeling. De harde kant gaat over structuren, werkprocessen en resultaten bijvoorbeeld. Terwijl de zachte kant zich richt op veiligheid, vertrouwen en de onderstroom.

Direct inzicht in jouw teampotentieel

MAEK heeft een teamontwikkelingsmodel ontwikkeld, waarmee je snel inzicht krijgt in waar jouw team staat en waar het ontwikkelpotentieel ligt, zowel op de harde als de zachte kant. Tijdens de masterclass gaan we hiermee aan de slag, zodat je na afloop concrete ideeën en tips hebt waar je meteen in de praktijk mee kunt werken.

Tijdens deze Masterclass leer je hoe je:

  • Een high performancing team wordt

  • Je team intrinsiek motiveert om eigenaarschap te nemen op de teamdoelen

  • De psychologische veiligheid vergroot en de samenwerking versterkt

  • De talenten in het team beter benut

Praktische informatie

De masterclass vindt online plaats via het beveiligde videoprogramma Zoom op:

  • Nieuwe data volgt

Voorafgaand ontvang je een digitale intake om zo het programma optimaal aan te laten sluiten op jouw vraagstukken.

Na afloop ontvang je de hand-outs en checklists van de Masterclass. Hiermee heb je een handig naslagwerk voor het toepassen van al het geleerde in de praktijk.

Inschrijven

Deze Masterclass is exclusief voor leidinggevenden en HR/ L&D Professionals (niet voor zzp’ers). Per organisatie is er ruimte voor max. 2 deelnemers.

    Door hieronder op inschrijven te klikken, geef je toestemming aan MAEK Academie om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien (zie ook ons Privacybeleid).