Online Masterclass
Generatiemanagement

Benut Benut het potentieel van 4 generaties op de werkvloer!

Momenteel werken 4 en soms zelfs 5 generaties binnen organisaties. Iedere generatie heeft eigen idealen, verwachtingen en talenten. Het is een must om de specifieke kenmerken van elke generatie te kennen. Deze diversiteit is immers van onschatbare waarde om als organisatie wendbaar in te spelen op veranderingen én de concurrentie een stap voor te blijven.

Samenwerking tussen alle generaties is dé sleutel voor een innovatieve en toekomstbestendige organisatie. Maar hoe zet je generaties in hun kracht, hoe faciliteer je de onderlinge dialoog en hoe geef je succesvol leiding aan 4 verschillende generaties?

Thema’s die aan bod komen tijdens de Masterclass:

  • Generatiemanagement: begrijp kracht en valkuilen van verschillende generaties. Wat kunnen we leren van iedere generatie?

  • Welke (voor)oordelen vertroebelen/versterken ons beeld over generaties?

  • Geef succesvol leiding aan verschillende generaties; wat zijn de do’s en dont’s?

  • Hoe faciliteer je de dialoog tussen de verschillende generaties?

  • Versterk de kruisbestuiving van 4 generaties zodat alle generaties van elkaar leren.

  • Hoe stimuleer je een eigentijdse manier van samenwerking én (leer)cultuur die bijdraagt aan het welzijn van alle generaties?

Praktische informatie

De masterclass vindt online plaats via het beveiligde videoprogramma Zoom.

Datum en tijd:

  • Vrijdag 14 juni 2024, 10:00 – 11:30 uur

Voorafgaand ontvang je een digitale intake om zo het programma optimaal aan te laten sluiten op jouw vraagstukken.

Na afloop ontvang je de hand-outs en checklists van de Masterclass. Hiermee heb je een handig naslagwerk voor het toepassen van al het geleerde in de praktijk.

Inschrijven

Deze Masterclass is exclusief voor leidinggevenden en HR/ L&D Professionals (niet voor zzp’ers). Per organisatie is er ruimte voor max. 2 deelnemers.

    Door hieronder op inschrijven te klikken, geef je toestemming aan MAEK Academie om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien (zie ook ons Privacybeleid).