Online Masterclass
The Future of Leadership

Succesvol leidinggeven in het snel veranderende werkveld

Wellicht heb je er al eens van gehoord: de VUCA World. De term VUCA is over komen waaien uit Amerika en wint óók populariteit in Nederland als het gaat over de toekomstproof leiderschap.
VUCA staat voor Volatile, Uncertain, Complex en Ambiguous, ofwel het duidt de complexiteit, onvoorspelbaarheid en hoge mate van veranderingen waar we als organisaties in acteren.

Leidinggeven in deze VUCA world vraagt om nieuw leiderschap. Van leidinggeven vanuit ‘hiërarchie en controle’ naar ‘meer autonomie en eigenaarschap bij de medewerker en zijn/haar talent tot bloei laten komen’. Want alleen dan kun je succesvol inspelen op alle veranderingen en onzekerheid in de VUCA world en als organisatie toekomstproof zijn.

Tijdens deze Masterclass staan we stil bij concrete inzichten en tools die helpen om een succesvolle leider in deze VUCA wereld te zijn.

Tijdens deze Masterclass leer je alles over:

  • Dé cruciale succesfactoren voor effectief leiderschap in de snel veranderende wereld.
  • De nieuwste leiderschapstrends.
  • Waarom het leidinggeven vanuit macht en controle niet meer werkt.
  • Tevens krijgt je concrete tools en technieken aangereikt hoe je talent gericht leiding geeft.

Praktische informatie

De masterclass vindt online plaats via het beveiligde videoprogramma Zoom.

Datum en tijd:

  • Vrijdag 24 mei 2024, 10:00 – 11:30 uur

Voorafgaand ontvang je een digitale intake om zo het programma optimaal aan te laten sluiten op jouw vraagstukken.

Na afloop ontvang je de hand-outs en checklists van de Masterclass. Hiermee heb je een handig naslagwerk voor het toepassen van al het geleerde in de praktijk.

Inschrijven
Deze Masterclass is exclusief voor leidinggevenden en HR/ L&D Professionals (niet voor zzp’ers). Per organisatie is er ruimte voor max. 2 deelnemers.

    Door hieronder op inschrijven te klikken, geef je toestemming aan MAEK Academie om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien (zie ook ons Privacybeleid).