Online Masterclass
Strategisch Adviseren

speciaal voor HR professionals

Hoe zorg je ervoor dat je de strategische gesprekspartner bent van jouw directie? Hoe creëer je draagvlak voor je adviezen bij je stakeholders? En hoe ga je om met bezwaren en weerstand?

Deze adviesvaardigheden zijn, naast natuurlijk jouw inhoudelijke HR expertise, succesbepalend voor de impact die jij kunt maken.

Tijdens deze Online Masterclass krijg je in 1,5 uur dé inzichten en inspiratie aangereikt om jouw advieskracht te versterken.

Thema’s die aan bod komen tijdens de Masterclass:

  • Welke adviesrollen kun je in een organisatie aannemen als adviseur en hoe zijn die van invloed op de acceptatie van je advies? 

  • Hoe positioneer je jezelf krachtig in je (strategische) adviesrol?

  • Wat is dé formule voor effectief adviseren en hoe kun jij deze formule benutten? 

  • Hoe krijg je het échte probleem snel op tafel? 

  • Hoe ga je om met weerstand en neem je bezwaren weg 

Praktische informatie

De masterclass vindt online plaats via het beveiligde videoprogramma Zoom.

Datum en tijd:

  • Vrijdag 20 september 2024, 10:00 – 11:30 uur

Voorafgaand ontvang je een digitale intake om zo het programma optimaal aan te laten sluiten op jouw vraagstukken.

Na afloop ontvang je de hand-outs en checklists van de Masterclass. Hiermee heb je een handig naslagwerk voor het toepassen van al het geleerde in de praktijk.

Inschrijven

Deze Masterclass is exclusief voor leidinggevenden en HR/ L&D Professionals (niet voor zzp’ers). Per organisatie is er ruimte voor max. 2 deelnemers.

    Door hieronder op inschrijven te klikken, geef je toestemming aan MAEK Academie om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien (zie ook ons Privacybeleid).