Suzanne Nieuwenhuijs

Neem contact op met Suzanne:

Senior Coach en Trainer

Als voormalig Chief Happiness Officer train en coach ik medewerkers en management op het gebied van werkgeluk, vitaliteit en persoonlijk leiderschap. Deelnemers krijgen in mijn trainingen praktische handvatten om direct zelf aan de slag te gaan met het vergroten van het eigen werkgeluk, of daarop te sturen. Daarnaast werk ik als Adviseur Chief Happiness Officer; ik help organisaties om een duurzame werkgelukvisie en strategie te ontwikkelen die aansluit bij de bestaande missie, visie, kernwaarden en organisatiecultuur. Ik help daarbij een interne beweging te creëren van interne stakeholders en werkgeluk-ambassadeurs.

Ik ben als gecertificeerd trainer aangesloten bij de NOBTRA, de Nederlandse Orde van Beroepstrainers. In november 2021 won ik de Young Talent Award van de NOBTRA op het gebied van diversiteit en inclusie.

Ik heb ervaring bij diverse organisaties waaronder: gemeente Amsterdam, gemeente Den Haag, het Openbaar Ministerie, de Rijksdienst voor Identiteitgegevens, Logius, Ministerie van J&V en het Ministerie van OCW.

“Suzanne heeft op kundige en inspirerende wijze mijn team gecoacht op werkgeluk en werkbeleving. Zij slaagt er met flair in een vertrouwde omgeving te creëren waar mensen enthousiast leren en werken en zaken met haar hulp scherp krijgen en scherp houden. De methodes die zij aanreikt zijn praktisch en doeltreffend. Mijn team heeft genoten van de sessies en veel geleerd. Echt een aanrader! Dorthy Hollenberg, overheidsmanager bij Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap”

Mijn kernwaarden zijn openheid, verbinding en authenticiteit.