Sanne van den Bergh

Neem contact op met Sanne:

Bekijk alle maekers

Senior trainer

Ik heb me tijdens de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd in empowerment trajecten en procesbegeleiding bij complexe cultuur- en organisatieveranderingen. In bedrijven richt ik mij ook op management- en teamontwikkeling en begeleid daarnaast directie, management en medewerkers op individueel niveau. Alle teamtrainingen en leiderschapstrainingen die ik geef zijn gericht op het ontwikkelen van eigenaarschap, pro-activiteit en eigen regie. Ik train in binnen- en buitenland. Engels en Duits spreek ik vloeiend.

Mijn kracht is het verbinden van resultaat met diepgang. Ik ben open en persoonlijk en daardoor in staat een sfeer van veiligheid te creëren die maakt dat mensen zichzelf ook echt laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat het in deze tijd nodig is om mensen in contact te brengen met hun kracht en kwetsbaarheid zodat ze ervaren dat ze zelf de ‘MAEKer’ van hun eigen leven kunnen zijn.

Klanten: overheid (ministerie (BZ, Volksgezondheid, sociale zaken), gemeentes (Sittard/Geleen, Alkmaar, Blaricum, Eemnes, Laren (BEL combinatie)), KLM/Air France, Erasmus Universiteit, De Brauw, ABN AMRO, van Lanschot, Springer Nature, Essent, Randstad, Pernod Ricard. Trajecten: Communicatie- en persoonlijk Empowerment, Team Empowerment, Leadership empowerment.

Ik heb certificeringen in OPQ, DISC, LSI, CSI, GSI, Kernkwaliteiten, NLP Trainer, Familie, organisatie en tafelopstellingen, Systemisch paardencoach, Multipliers, Arbinger, Theory U en Enneagram.

Door haar passie, wijsheid, zorgvuldige aandacht en eerlijke benadering raakt zij je recht in je hart, je krijgt diep inzicht maar blijft er niet naar staren, van analyse naar actie, nieuwe mogelijkheden, helderheid en recht op je doel af en dit ook bereiken, het is echt heel bijzonder.
~Natasha Koningsveld, directeur H2O

Kernwoorden: Authenticiteit, Diepgang, Resultaatgerichtheid.