Ron Mollinga

Neem contact op met Ron:

Trainer, adviseur en coach

Ik ben iemand die van aanpakken houdt, concreet is en continu gericht is op het kunnen maken van de vertaalslag naar de praktijk voor de deelnemers en teams die ik begeleid. Hierbij breng ik humor en analytisch vermogen in. Ook doe ik altijd een stevig, soms confronterend, appel op de eigen verantwoordelijkheid en regierol van de mensen met wie ik werk.

In de ruim twintig jaar dat ik werkzaam ben als trainer / coach / adviseur heb ik me gespecialiseerd op de vlakken van: leiderschapsontwikkeling, teambegeleiding, coaching, verandermanagement, communicatie en beïnvloeding. Je kunt me zowel vinden in boardrooms bij Managementteams van verzekeraars als op olie- en gasplatforms in de Noordzee waar ik leidinggevenden en hun teams begeleid.

Zowel nationaal als internationaal heb ik leidinggevenden en teams mogen begeleiden. Ik heb relevante ervaring bij onder andere: Friesland Campina, KLM, Feadship Shipyards, Accenture, Petrogas, gemeenten, MKB in met name de industrie, onderwijsinstellingen (van VO tot Universitair onderwijs), Heineken en Sakura.

Kernwoorden: Helder, energiek, humor, praktisch.