Nienke Verdoorn

Neem contact op met Nienke:

Learning & Development coördinator

In mijn rol als Learning & Development Coördinator fungeer ik als cruciale schakel tussen de klant, ons team en onze trainers en acteurs. Ik streef hierin naar maximale tevredenheid door het bieden van optimale ondersteuning voor elke partij op organisatorisch vlak. Ik haal erg veel voldoening uit het contact met mensen, waarbij ik me richt op het opbouwen van langdurige relaties.

Als leidinggevende in de horeca en business support manager in de online marketing heb ik geleerd klantgericht en resultaatgericht te zijn, het overzicht te bewaren en effectief te communiceren met het team en de klant. Deze ervaring komt goed van pas in mijn rol als Learning & Development Coördinator bij MAEK en zet ik dan ook graag in om de opleidingstrajecten zo goed mogelijk te laten verlopen.

Ik vind het erg mooi om deel uit te maken van een team dat altijd dat stapje extra zal doen en streeft naar de beste resultaten. Graag MAEK ik samen met mijn collega’s van MAEK hét verschil en draag ik bij aan de groei van mensen en organisaties.

Kernwoorden: Optimistisch, Verbindend, Zorgzaam