Nico Waiboer

Neem contact op met Nico:

Senior Trainer

Mijn naam is Nico Waiboer. Ik help en leer bedrijven hoe ze LinkedIn effectiever kunnen gebruiken met als resultaat meer zichtbaarheid, expert status en meer klanten.

Met meer dan 20 jaar verkoopervaring weet ik wat er nodig is om te slagen in de verkoop en hoe je Social Media en LinkedIn optimaal kan benutten. Ooit begonnen als sportleraar, daarna jaren in de verkoop, van junior verkoper tot Salesmanager. Ik heb gewerkt voor kleine en grote bedrijven en was verantwoordelijk voor MKB, Key en National accounts. Ik heb op deuren geklopt, cold calling, e-mail, face-to-face en de meeste andere traditionele verkoopmethoden. Ik heb leiding, coaching en trainingen gegeven aan verkoopteams met meer dan 30 verkopers.

Ik geef trainingen op locatie bij bedrijven en online en ik werk ook veel 1-op-1 met klanten.

Ik krijg ontzettend veel energie van het trainen en coachen van mensen om ze te helpen om net als ik succes te hebben met LinkedIn. Ik haal er veel voldoening en plezier uit, dit werk past bij mij. Het allerleukste vind ik om positieve feedback te krijgen van mijn cursisten.

Mijn onderscheidend vermogen: Hands on, veel praktijkervaring (sales, merken bouwen, trainer) en werken met doelstellingen.

De uitdaging en het doel is om mijn klanten de vele mogelijkheden van LinkedIn te laten zien en ervaren en te zorgen dat zij optimaal resultaat uit LinkedIn halen.