Mirjam Cornelissen

Neem contact op met Mirjam:

Trainer, adviseur en coach

Het ontwikkelen van mensen staat centraal in mijn carrière. Ik vind het belangrijk dat eenieder zich blijft ontwikkelen, zijn of haar talenten ontdekt en hierin excelleert. Bij het ontwikkelen van trainingen luister ik goed naar de behoefte van de klant, ik verplaats me in het vraagstuk van de klant en ik probeer de kern van het probleem boven tafel te krijgen. Met mijn pedagogische en didactische achtergrond ga ik op zoek naar de juiste werkvormen voor de training zodat in nauwe verbinding met de klant er een goed, zinvol en leerzaam programma op maat ontwikkeld wordt.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in leidinggeven, ontwikkelen, trainen en organiseren. Ik startte mijn carrière met het ontwikkelen van opleidingen en trainingen op het gebied van teamontwikkeling, leiderschap en coaching. Daarna heb ik 10 jaar leiding gegeven aan millennials, ervaren medewerkers en vrijwilligers. Ik ben deze jaren veel bezig geweest met teamontwikkeling, talentontwikkeling, verandertrajecten, overnames en reorganisaties. Het leukste van alles vind ik om mensen hun talenten te laten ontdekken en te laten doen waar ze goed in zijn.

Mirjam is een energieke, collegiale, warme persoonlijkheid die op zeer betrokken wijze leiding kan nemen in projecten maar daarnaast ook goed is in het ontrafelen van vraagstukken, goed tot de kern komt en daarbij een praktische oplossing zoekt. Altijd met aandacht voor de mensen tegenover haar.

Kernwoorden: Verbindend, Resultaatgericht, Energiek.