Milan Peeters

Neem contact op met Milan:

Trainingsacteur en co-trainer

De afgelopen 10 jaar werk ik als trainingsacteur. Dit doe ik op een energieke, meedenkende manier met oog voor de wensen van de deelnemer. Daardoor kan effectief gedrag op een positieve en toegankelijke manier onderzocht worden en kunnen we samen het perspectief verbreden. Leuker werk kan ik me niet wensen!

Ik ben als trainingsacteur en co-trainer betrokken geweest bij trainingen voor o.a. Avans+, Fontys, KLM, IND, NS, Rabobank, de Politieacademie, DJI, SSR, Argo-advies, the Sting en Psion. Ik ben zeer vertrouwd met motiverende gespreksvoering, het brengen van slecht nieuws, het omgaan met grensoverschrijdend gedrag, het geven van constructieve feedback, hospitality en het voeren van verzuimgesprekken. Vaardigheden die onderzocht kunnen worden met regie-theater, of middels 1-op-1 rollenspellen.

Vóór de training zag ik best een beetje op tegen het oefenen, maar door Milan zijn open houding en oprechte interesse voelde ik veel spanning meteen van me afglijden. Nu heb ik nieuwe inzichten én een leuke dag gehad!

Kernwoorden: Toegankelijk, Analytisch, Meedenkend.