Lonneke Gillebaard

Neem contact op met Lonneke:

Bekijk alle maekers

Senior Trainer en Coach

Als verander- en ontwikkelcoach is het mijn ambitie om mensen en organisaties te begeleiden in hun persoonlijke transformatie. Hoe zij denken over hun eigen vakmanschap in relatie tot hun klant is daarin het allerbelangrijkste. Ik heb veel oog voor processen in organisaties die leiden tot het vergroten van eigenaarschap en versterken van vakmanschap. Ik adviseer en begeleid organisaties om vanuit deze visie te werken zodat hun bedrijf een plek van verbinding, werkplezier en resultaat wordt.

Ik ben ervaren in het trainen en coachen van teams zodat ze hun samenwerking beter begrijpen en verbeteren. In mijn trainingen gaat het om ervaringsgericht leren: de eigen keuken staat altijd centraal!

Als trainer en teamcoach ben ik doortastend, liefdevol en energiek in mijn contact met anderen. Ik zie snel kansen en mogelijkheden en hou van roering in de tent, ook tijdens een training of teamsessie: werken aan ontwikkeling en vooruitgang. Ik kijk daarbij altijd goed naar persoonlijke talenten en kan mensen laten reflecteren, groeien en schitteren. Mijn manier van werken is speels en serieus, op zoek naar verbinding en aansluiten bij de ander en wat er al bij iemand aanwezig is.