Lizette Cohen

Neem contact op met Lizette:

Bekijk alle maekers

Senior trainer en Strategy & Leadership Expert

Ik ben een partner voor directies en MT’s. Een partner die zorgt voor impactvol en effectief leiderschap. Ik ben met name expert in hoe we de prestaties en resultaten van de organisatie en haar teams verder kunnen verbeteren. Dit doe ik door samen met directies te focussen op de zaken die juist wel goed gaan en deze in de toekomst te gaan versterken i.p.v. te kijken naar de dingen die niet goed gaan. Deze verbeteringen worden gerealiseerd door nauw samen te werken, doortastend te zijn en tot de kern te komen zonder te drukken. Wat ik doe, doe ik met humor. Wat ik anderen vraag te leren en ontwikkelen, verlang ik ook van mezelf.

Ik heb nauw samengewerkt met organisaties als Dura Vermeer, Motrac Linde, Mercedes-Benz, Medux, Nationale-Nederlanden, Danone, GVB, SNS Reaal, AkzoNobel, Unilever, ABN Amro, Schiphol Group.

Ik ben gecertificeerd in de volgende onderwerpen: Profile Dynamics, Self Managing Leadership, Oxford Leadership, The Leadership Circle, The Leadership System.

Lizette luistert intens. Ze slaat de spijker op zijn kop, waardoor je individueel en als team groeit in leiderschap en samenspel.

Kernwoorden: Leiderschap, Liefde, Plezier.