Laura Hagt

Neem contact op met Laura:

Senior trainer/ Trainingsacteur

Ik werk als trainer, als coach en als acteur. Deze combinatie kenmerkt mijn stijl van werken met mensen: omdat ik mij van nature graag verplaats in anderen en wil doorzien wat er speelt, sluit ik zoveel mogelijk aan bij wat de behoefte of leervraag is. Het oefenen van gesprekken gebeurt tijdens mijn trainingen op een vanzelfsprekende manier, waarbij experimenteren en leren-van-elkaar centraal staan. Er is veel ruimte voor uitwisseling en het opdoen van ervaringen en daarop reflecteren. Communicatie-modellen zijn daarbij ondersteunend, maar nooit het uitgangspunt. Ik ben er altijd op uit de vertaalslag te maken naar ieders eigen praktijk (en leven).

Ervaring:

Mijn trainingen gaan vaak over leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Mijn ervaring als trainingsacteur begon op politie-opleidingen, voor gemeentes, belastingdienst en zorginstellingen. Daarna heb ik vele jaren vnl. gewerkt voor financiƫle en commerciƫle instellingen (banken, retail, accountancy, maar ook DNB).

“Laura geeft naast haar expertise haar ziel en zaligheid bij alles wat ze doet. Ze is zuiver en oprecht transparant in contact met opdrachtgevers, collega’s en deelnemers. Ik gun iedereen een samenwerking met Laura!”

Kernwoorden:

Warm, vakkundig, relativerende humor.