Jikke Zollner

Neem contact op met Jikke:

Learning & Development Consultant

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Jezelf blijven ontwikkelen en als organisatie wendbaar op veranderingen inspelen, was nog nooit zo belangrijk.
Voor mij is het iedere dag een feestje om samen met de klant een optimaal en impactvol trainingsaanbod samen te stellen. Met een open en vooral enthousiaste houding ga ik op zoek naar de essentie van het leervraagstuk en ontwikkel samen met de klant een gedragen, resultaatgericht en inspirerend programma.

Inmiddels heb ik ruime ervaring op het gebied van talent- en organisatieontwikkeling, vitaliteit & duurzame inzetbaarheid. Ik heb veel binnen en voor de (gemeentelijke) overheid gewerkt. Als adviseur en projectleider en altijd op het snijvlak van mens en organisatie. Daar is mijn passie voor het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, organisatieontwikkeling en te komen tot duurzaam en aantoonbaar resultaat, echt tot bloei gekomen. Met MAEK maak ik heel graag het verschil binnen organisaties.

Jikke is een collegiale, positieve en breed georiënteerde persoonlijkheid. Zij heeft oog voor de verschillende belangen die kunnen spelen bij een leervraagstuk en weet als geen ander daar zorgvuldig een weg in te vinden. Zij zoekt altijd naar praktische en heldere oplossingen en weet met haar overtuigingskracht zowel voor- als tegenstanders te enthousiasmeren voor verandering.

Kernwoorden: Enthousiast, Positief en Energiek.