Jessica Kruijssen

Neem contact op metJessica:

SENIOR TRAINER EN COACH

Ik ben talentontwikkelaar, (team)coach en werkgelukdeskundige. Ik coach en train teams, leidinggevenden en organisaties op het gebied van werkgeluk & talentontwikkeling.

“Krachtige mensen maken krachtige organisaties.” Mijn visie volgt uit wat mij drijft: de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Ik geloof dat íedereen een unieke eigen set van talenten en sterke punten heeft en dat de ontwikkeling daarvan fungeert als vliegwiel voor team- en organisatieontwikkeling. Want werken vanuit je talenten geeft energie, motiveert, zorgt voor meer werkgeluk & voldoening. Bovendien versnelt het je professionele ontwikkeling en leidt het tot betere (team)resultaten.

Vanuit de waarderende sterke punten benader, ontwerp en begeleidt ik verandertrajecten die individuen, teams en organisaties in beweging brengen, versterken en laten groeien. Mijn kracht is om dat op een energieke en creatieve manier te doen. Klanten typeren mij als: energiek, bevlogen, persoonlijk, verbindend, betrokken, strategisch én praktisch. Ik geniet ervan als betrokkenen in het traject aansluiting vinden en geraakt worden en krijg energie van samen creëren, groeien én resultaten boeken.

Verder ben ik gecertificeert Gallup Clifton Strenghts Coach

Kernwoorden: Energiek & bevlogen, verbindend & betrokken, creatief, strategisch én praktisch