Janneke van den Berg

Neem contact op met Janneke:

Trainer, adviseur en coach

Als begeleidingskundig coach, supervisor en trainer houd ik me bezig met het leren- en ontwikkelen van professionals ten behoeve van het beroepsmatig functioneren, bijvoorbeeld ontwikkeling in loopbaan; persoonlijke ontwikkeling; teamontwikkeling en Samen-Werken.

De gecombineerde oriëntatie van bijvoorbeeld supervisie, coaching en training alsook begeleidingskundig handelingsonderzoek maakt dat beroepsmatig functioneren vanuit breed perspectief wordt bekeken en dit slaat de brug naar (gezamenlijk) werken aan doelen.

In de afgelopen 15 jaar heb ik vele professionals begeleid in (studie) loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en positionering in beroep. Ik heb ruime ervaring in training en docentschap (HBO) en heb vele colleges gegeven op thema’s als professionele identiteit, totale communicatie, diversiteit & inclusie en coaching. Vanuit mijn basisachtergrond als Pedagoog ben ik uitgebreid geschoold in psychopathologische kennis, diagnostiek, ontwikkelingspsychologie en uiteraard de orthopedagogiek.

Ik geloof in positieve psychologische aanpak welke zich kenmerkt door in te zoomen op wat je een blij- en gelukkig, tevreden mens maakt. De focus ligt op kracht. En het samen doen. Compassievol (leren) zijn naar jezelf en de ander is daar een heel belangrijk element in.

Kernwoorden:

Analytisch, betrokken en betrouwbaar