Iris Toes

neem contact op met Iris:

Trainer, adviseur en coach

Al ruim 20 jaar hou ik me als trainer bezig met de ontwikkeling en uitvoering van trainingen op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Als coach richt ik me op het vergroten van het bewustzijn en help ik mensen om effectieve keuzes te maken die echt bij hen passen om tegelijkertijd ook hun talent als professional te kunnen inzetten in een vaak veeleisende werkomgeving.

Mijn passie is het oplossen van menselijke puzzels in een organisatiecontext. Ik doorzie snel mensen en situaties; de kern distilleren uit complexe problemen en de ander helpen om tot concrete stappen te komen, is waar mijn kwaliteit ligt. Ik zet mensen graag aan het denken, maar wel altijd met humor en zonder oordeel. 

Iris heeft ervoor gezorgd dat ik echt ging nadenken over waar ik voor sta en wat mijn toekomstwensen zijn. Iris is in staat om zonder oordeel een spiegel voor te houden en je te dwingen echt na te denken over jezelf. Dit doet zij met enthousiasme, aandacht voor de persoon en zij schuwt het niet ook de oncomfortabele zaken verder te onderzoeken.

Kernwoorden: Betrokkenheid, Scherp observatievermogen, Lichtheid.