Ilse van Dijk

Neem contact op met Ilse:

Bekijk alle maekers

Projectleider Learning & Development

Als onderwijskundig adviseur werk ik aan vraagstukken gericht op het stimuleren van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb ervaring in verschillende branches (bedrijfsleven, semi-overheid en zorg) en verschillende rollen (adviseur, ontwerper, ontwikkelaar en trainer). Zo heb ik onder andere gewerkt voor NS, het Albert Schweitzer ziekenhuis en de brandweeracademie, maar ook voor Deloitte, GMP+ International en ICM opleidingen & trainingen. Leren is veel meer dan het volgen van trainingen alleen. Ik adviseer, ontwerp en ontwikkel academies, leertrajecten en trainingen.

Ik word enthousiast van het (samen) inrichten van leren en ontwikkelen passend bij de strategie en visie van de organisatie. Daarbij verlies ik nooit de praktische toepassing uit het oog. Hierdoor vertaal ik de wensen van mijn opdrachtgevers in passende resultaten.

“Ilse is enthousiast, vol met didactische kennis en positief. Ze heeft snel door hoe de organisatie in elkaar zit en is daardoor goed in het vertalen van onze wensen naar mooie leeroplossingen passend bij onze organisatie.”

Kernwoorden: Enthousiast, Doelgericht, Creatief.