Ildikó Pehlig

Neem contact op met Ildikó:

Senior Trainer en Coach

Het is mijn passie om teams te laten excelleren door de samenwerking te versterken en elkaars talenten meer te benutten.

Ik ondersteun teams en leiders in hun ontwikkelproces gericht op eigenaarschap, vertrouwen en heldere communicatie. Teamleden en leiders worden bewust van processen, hun houding en de impact daarvan. Omgaan met verschillende belangen, patronen en weerstand herkennen, een groep in beweging krijgen om nieuw gedrag aan te gaan, allemaal thema’s waar ik graag mijn bijdrage aan lever.

Al ruim 15 jaar ben ik als coach, teambouwer en trainer met veel plezier aan het werk. Ik heb in vele sectoren gewerkt zoals de overheid, zorg en de bouw. Ik heb ruim 45 zelfsturende teams begeleid om van zoekend naar zelfverantwoordelijk te groeien. En ik begeleid geregeld projectteams bij hun start-up en follow-ups gericht op samenwerken en communicatie. 

Ildikó’s enthousiasme en oprechte betrokkenheid in de mensen om haar heen geeft een veilige en vertrouwde basis voor een sprankelende samenwerking.

Kernwoorden: Enthousiast, Betrokken, Vakkundig.