Hanneke van Oirsouw

Neem contact op met Hanneke:

Learning & Development Consultant

Na 15 jaar leiding te hebben gegeven besloot ik in 2007 dat ik het meest blij werd van de menskant van organisatie ontwikkeling. Ik richtte me op dit vakgebied als adviseur, trainer en coach. Door een Master Human and Organizational Behavior en diverse opleidingen in specifieke methodieken (o.a. NLP, Spiral Dynamics, Voice Dialogue, Deep Democracy) bleef ik in ontwikkeling en ik leer nog elke dag. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in gedragsontwikkeling bij leiderschap, communicatie en samenwerking. Daarnaast ben ik al meer dan 10 jaar als docent en examinator actief bij Avans Hogeschool. Bij MAEK kan ik mijn kennis, expertise en passie kwijt in mijn rol als Learning & Development Consultant.

Klanten omschrijven me als een professionele en (prettig) kritische gesprekspartner, een inspirator, krachtig en energiek. Vertrouwen, veiligheid en integriteit zijn voor mij de basis voor een goede effectieve relatie. Van daaruit kunnen we samen de ontwikkelvraag doorgronden en komen tot het best passende traject. Wat mij betreft, staan daarbij niet problemen of belemmeringen maar juist de kwaliteiten en ontwikkeling van de mensen en de organisatie centraal. Door een krachtige groei zullen mensen in de toekomst, met nieuwe bagage, hun ambities en die van de organisatie kunnen realiseren en met nog meer plezier hun werk doen. Dat is wat mij drijft in mijn werk en wat maakt dat ik elke dag weer met enorm veel plezier aan het werk ga.

Naast deze professionele rol ben ik moeder van 3, inmiddels, volwassen zonen en heb een fijne thuisbasis met Ed, mijn man. Als het even kan, verkennen we graag nieuwe (buiten)landen. Daarnaast helpen yoga, wandelen, lezen, wroeten in de tuin, lekker eten en drinken en onze trouwe vriendenclub me om fit en in balans te blijven.