Ellen ter Laak

neem contact op met Ellen:

Trainer, adviseur en coach

Klanten noemen mij enthousiast en gedreven. Ik acht het van het grootste belang om tijdens de training uit te gaan van de authenticiteit van de deelnemers. “Iemand die zichzelf goed kent, kan zijn kwaliteiten optimaal inzetten ten behoeve van zijn/haar professionele ontwikkeling!” Ik leg de nadruk op het creëren van een open en veilige sfeer, waardoor het leereffect van de training op de deelnemers verder wordt vergroot. Het constructief confronteren van de deelnemers met de effecten van zijn/haar gedrag komt in elke training terug. 

Ik werk ruim 20 jaar als onderwijskundige, trainer en coach. Mijn expertise ligt met name op het gebied van leiderschapsontwikkeling, verkoopgerichtheid, persoonlijke ontwikkeling, customer excellence, communicatie en (team-) coaching. 

De branches waarin ik werkzaam ben zijn de Zakelijke dienstverlening, Overheid en gemeenten, Bank- en verzekeringswezen, Retail, Logistiek. 

Organisaties waar ik mijn expertise heb ingezet zijn: Abn Amro, Rabo, ING, Van Lanschot , KLM, Randstad, Essent, Yacht, KPN, DELA, Ministerie van OCW, IND, UWV, diverse gemeentes, D-Reizen, Bijenkorf, VGZ, ASR, PWC, BDO, DHL.

“Ik waardeer je positiviteit, je vakmanschap en je rotsvast vertrouwen in de beste intenties van mensen. Je bent een TOPtrainer”

Kernwoorden: Enthousiast, Empathisch, Pragmatisch.