Deborah van den Bos

Neem contact op met Deborah:

Organisatie Ontwikkelaar & Senior Trainer

In mijn rol als directielid bij Interpolis (Achmea) evenals in mijn ervaring als externe organisatieadviseur, coach en trainer heb ik vele organisatieveranderingen succesvol weten door te voeren.

Ik kan een strategische visie goed vertalen naar tactisch en operationeel niveau en weet complexe materie snel eigen te maken. In mijn aanpak combineer ik mijn kennis en deze jarenlange praktijkervaringen in o.a. verandermanagement, leiderschap, sales, communicatie, agile & lean werken (zelfsturing) met methoden als waarderend onderzoek (appreciative inquiry), vitaliteitsmanagement en deep democracy.

Vanaf 2009 tot en met 2016 was ik o.a. Regiodirecteur & Accountdirecteur bij Interpolis Achema. Als MT-lid was ik verantwoordelijk voor visie- en strategieontwikkeling en de tactische doorvertaling naar alle divisies. Daarnaast was ik portefeuillehouder van HRM. Waarbij ik verantwoordelijk was voor de doorvoering van diverse change programma’s, lean trajecten en het ontwikkelen van medewerkers in leiderschapskills.

Vanaf 2016 ben ik organisatieadviseur en trainer op het gebied van change management, leiderschap, teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Waarbij ik zowel programma’s en trajecten ontwikkel, competentie- en functieprofielen ontwikkel en door vertaal naar gedrag, trainingen geef en adviseur ben. Voorbeelden van recente opdrachtgevers: HEMA, Gemeente Amsterdam, Randstad, Manpower, Avans Hogeschool, Ahold, Van Geloven.