Bart Seijnder

Neem contact op met Bart:

Trainer, adviseur en coach

Anderen omschrijven mij als een enthousiaste, stimulerende en duidelijke begeleider die goed luistert, scherp doorvraagt en een veilige leeromgeving creëert. Graag daag ik anderen uit om te experimenteren met hun eigen gedrag en denkbeelden (onder het motto: ‘als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’). Ik ga met mijn deelnemers altijd op zoek naar de link tussen training en praktijk: wat kun je hiermee en wat ga je vanaf morgen nu concreet anders doen?

Sinds ik in 2010 als trainer begon heb ik eerst veel ervaring opgedaan in trajecten waarin het omgaan met emoties, weerstand en spanning centraal stond. Daarna specialiseerde ik me in gespreksvaardigheden in brede zin, kwam het onderwerp sociale veiligheid op mijn pad en ging ik steeds meer leiderschapstrainingen geven. Sinds kort houd ik me ook bezig met lifestyle en vitaliteit.

Ik heb een achtergrond in Bedrijfskunde, Marketing en Psychologie en heb ervaringen in leidinggevende en uitvoerende functies. Ik schep er veel plezier in om met die ervaring vanuit verschillende perspectieven naar situaties te kijken.

 

Kernwoorden: Stimulerend, Duidelijk, Veilig