Samen maeken we jou en je organisatie sterker!

Ons team bestaat uit zeer ervaren trainers en adviseurs. We kijken niet alleen vanuit een trainersblik, maar juist ook vanuit een adviseursrol om te zien wat er echt nodig is om de gewenste (organisatie-) ontwikkeling te realiseren.

Wat zeggen andere organisaties over onze MAEKERS?

“Mariëlle is een bevlogen trainer en adviseur. Tijdens het Management Development Programma bij DRV maakt ze echt hét verschil doordat ze de deelnemers transformeert tot echte leiders die een organisatiebeweging in gang zetten.”

Michiel Standaert, HR Adviseur Development, DRV Accountants & Adviseurs

“Naast de deskundigheid van MAEK is MAEK een heel fijn bureau om mee samen te werken:
Betrouwbaar: ze doen wat ze beloven. Flexibel: ze denken proactief mee over onze vraagstukken, ook wanneer het vragen zijn buiten de ontwikkelopdracht. Kwaliteit: ze zijn goed op de hoogte van de nieuwste trends & ontwikkelingen wat zorgt voor een goede kwaliteit van het traject waarbij je tot nadenken wordt gezet.”

HR Manager, TU Eindhoven

“Ik heb Marleen ervaren als een zeer professionele en betrouwbare partner in de samenwerking. Marleen bezit het vermogen om inhoudelijk de diepte in te gaan met de deelnemers en hen te confronteren waar nodig. Tegelijkertijd weet zij op een prettige manier vertrouwen te wekken en brengt zij de humor en luchtigheid in die nodig is om in leerprocessen nieuwe stappen te zetten. Deelnemers zijn enthousiast over haar trainingen en laten weten ook resultaat te hebben geboekt als het gaat om hun leerdoelen.”

Pauline de Vries, Manager Vitality & Employee Engagement at ASML People Development